Gesponserd door Thomas Bloemen
http://www.thomas.be/site/

dinsdag 16 juli 2013

prototype spiegelkapje

Als de lijm droog is dan kan ik vanaf morgen beginnen te testen met mijn nieuw spiegelkapje. Ik had al zelfgemaakte aerodynamische kapjes gemaakt met oude fietslampen en was/ben hier tevreden over. Nu heb ik 1 gemaakt met ingebouwde camera die anderhalf uur kan opnemen. De camera kan verwijderd worden zodat er een lampje in geplaatst kan worden. De camera is uitgerust met ledlampjes die veel licht geven, maar dan is de batterij na ongeveer een dik uur al leeg. De kapjes zijn door de camera wel langer geworden dan ik had gedacht. Misschien vind ik naar de toekomst toen nog andere camera's die kleiner zijn.Foto's van mijn kapje volgen ergens verder deze week.
Het inbouwen van pinkers (richtingaanwijzers) bleek iets te hoog gegrepen/teveel moeite. Misschien naar de toekomst toe dat ik ze nog inbouw, we zullen zien. Ik heb de LED's liggen, maar dit project heet al veel tijd en geld in beslag genomen, en tijdens de zomer ben ik liever buiten dan in de kelder van mijn pa om aan mijn projecten te werken.
even een update:
ondertussen de camera uiteen geschroefd en gezaagd en liggen solderen, als hij nog werkt is het kapje nu nauwelijks groter dan de standaard kapjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten